30 Seconds Toernooi

Lawine Bingo
22 januari 2020
Besteed nu voor minimaal €5 aan Hallmark producten bij Cigo en je krijgt gratis …
23 januari 2020


Een 30 Seconds Toernooi in stijl van De Après Skihut – dát is lachen! Weten jij en je vrienden álles over topografie, films en muziek of geschiedenis? Ga de uitdaging aan en raad binnen 30 seconden zoveel mogelijk antwoorden.

Tijdens het toernooi strijden teams in een poule om 3 felbegeerde prijzen. Tip: zorg dat je op tijd bent, want om 20:00 uur gaan we van start. Het team van De Après Skihut maakt er samen met jullie een supergezellige en sportieve avond van. Presentator en feestdj zijn aanwezig! Ook zijn er gratis borrelhappen voor alle deelnemers.

Stel zo snel mogelijk een team samen van minimaal 2 en maximaal 4 personen, en meld je aan via: reserveringen@gezellighoreca.nl. Vergeet niet jullie favoriete wintersportbestemming door te geven!

Wat je moet weten:
– Start toernooi om 20:00 uur;
– Deelname is gratis;
– Een team moet minimaal uit 2 personen en maximaal uit 4 personen bestaan;
– De officiële 30 Seconds regels gelden.

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro? (lijn D of E). Stap uit bij metrostation Stadhuis. Voor tram: halte Weena of Stadhuis.

Overige informatie:
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht;
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan gasten van 18 jaar en ouder.

Disclaimer:
De Après Skihut maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van De Après Skihut. Meer info? Check: http://www.deapresskihut.nl/privacyverklaring/

Starts at: 2020-03-10 20:00:00
Ends at: 2020-03-11 04:00:00

Location:

De Après Skihut
Stadhuisplein 29, 3012 AR RotterdamSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *