De Beste Barkeeper / Voorronde 1

Wat eet jij vanavond? We zijn benieuwd! We hebben een bloemkool voor 1,39 en …
19 februari 2020
De Beste Barkeeper / Voorronde 2
19 februari 2020


Ben jij de gekste, gezelligste en állerbeste barkeeper? Meld je direct aan en neem deel aan De Beste Barkeeper contest in De Après Skihut!

Bewijs jezelf in een spannende strijd tegen andere deelnemers in deze contest. De Après Skihut heeft diverse opdrachten ontwikkeld die je binnen een bepaald tijdsvak moet voldoen. Tijdens het uitvoeren van de opdrachten bekijkt de jury hoe jij presteert. Er wordt een check gedaan op alle eisen waar een goede barkeeper aan moet voldoen, waaronder:

– Je bent de gekste op onze befaamde bar;
– Je kunt snel biertjes tappen;
– Je kunt de perfecte drankjes maken.

Over de bovenstaande skills beschik jij vast wel! Maar de echte opdrachten maken we niet vooraf bekend, zo blijft het spannend. Je kunt rekenen op te gekke opdrachten, terwijl de barmedewerkers van De Après Skihut jou tussendoor extra testen. Doe je best, naast de titel is er ook een prijs te winnen!

Meld jij jezelf aan voor De Beste Barkeeper contest? Zorg dat al je vrienden en vriendinnen hiervan op de hoogte zijn, en nodig hen uit voor jouw spelronde. Dit is geen loze mededeling, want met het stemsysteem wat bij de contest hoort heb je hen zeker nodig om de volgende ronde te bereiken! Heb je vrienden of vriendinnen die ook voor de titel 'De Beste Barkeeper' willen strijden? Meld je dan gezamenlijk aan.

Win jij de titel 'De Beste Barkeeper'? Dan win jij: Een wintersporttrip voor twee personen! De tweede prijs is €250,- + etentje voor al jouw supporters. De derde prijs is €100,- + etentje voor al jouw supporters.

Aanmelden:
Meld jezelf aan via info@gezellighoreca.nl. Heb je nog vragen? Laat van je horen!

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro? (lijn D of E). Stap uit bij metrostation Stadhuis. Voor tram: halte Weena of Stadhuis.

Overige informatie:
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht;
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan gasten van 18 jaar en ouder;
– Deelname is gratis;
– Aanvang 20:00 uur.

Disclaimer:
De Après Skihut maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van De Après Skihut. Meer info? Check: http://www.deapresskihut.nl/privacyverklaring/

Starts at: 2020-03-01 20:00:00
Ends at: 2020-03-02 04:00:00

Location:

De Après Skihut
Stadhuisplein 29, 3012 AR RotterdamSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *