De Dag van Cuijk met ALS SURPRISE ROBERT POUWELS en DJ Ed the V

Crazy Thursday met Robert Pouwels
8 juli 2016
De Vierdaagsefeest Cuijk komen er weer aan! Samen met de posthoorn organiseren w…
9 juli 2016


Wegens het giga succes van vanavond hebben wij een surprise voor jullie!! ROBERT POUWELS KOMT DADELIJK TERUG!! Hij zal Het Grote Maasplein van 11 uur tot 16 uur!!! Deel dit vooral met al je vriendjes en vriendinnetjes en kom een giga feest bouwen dadelijk op Het Grote Maasplein!!

Edwin de Voogt, beter bekend als DJ Ed The V

Zijn passie voor muziek is begonnen na het horen van een mix van Ben Liebrand in 1985 en ja dan word je aangestoken met het virus Dance muziek. Toen hij 16 jaar was mocht hij gaan werken in de grootste discotheek van Nederland en daar stond zijn voorbeeld dj Peter Hithouse Slaghuis. Hij maakte remixen, dat vond hij zo gaaf dat hij daar toen ook mee is begonnen.
Na een aantal jaren thuis te hebben geoefend is hij gaan draaien in Rotterdam waar zijn DJ cariere is begonnen.
Doordat hij thuis is gaan oefenen, is hij ook remixen en mixen gaan maken die regelmatig worden uitgezonden op de radio.

Sindsdien draait Ed the V in het hele land en regelmatig in het buitenland. Het draaien op feesten blijft het allerleukste wat er is.
De muziekstijlen stemt hij altijd af op het feest. Of dat nu een bruiloft is, bedrijfsfeest, jubilee of een dance festival.
Muziek heeft heel veel stijlen, de stijlen die hij graag draait zijn dance classics, top 40, dance, après ski en nederlands talig.
Dit wordt allemaal in de mix gedaan en er wordt erg gelet waarop het publiek reageerd. 

18 people went


Bekijk op facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *