De Silent Hitjes Bingo wordt de Feest TV Hitjes Bingo! Je kunt nu online meespel…

Ontvang aanzienlijke korting op een nieuw ClickShare model wanneer je een oude o…
23 november 2020
– FEESTDAGEN -…
24 november 2020

De Silent Hitjes Bingo wordt de Feest TV Hitjes Bingo! Je kunt nu online meespelen met onze hilarische muziekbingo tijdens de uitzending van De Après Skihut Feest TV.

De Feest TV Hitjes Bingo is een bingo-avond met twee rondes, compleet in het teken van muziek. Ben je niet goed met cijfers? Top! Want wij hebben iets leukers: hitjes! Bij de Feest TV Hitjes Bingo zijn de cijfers ingewisseld voor de leukste en gekste hitjes. Hitjes waarvan je niet kunt blijven zitten en je spontaan op de tafel gaat dansen!

Meedoen
Maandag 30 november spelen we de allereerste online editie om 21:00 uur. Wil je meespelen? Ga naar De Après Skihut Feest TV: http://skihut.tv en bestel in de shop een ticket voor de bingo à €10,-. Voor dit bedrag ontvang je twee bingokaarten, één voor iedere ronde die we spelen. Op de dag van het evenement ontvang je per e-mail twee bingokaarten en de speluitleg.

Prijzenkast
Er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de Feest TV Hitjes Bingo, waaronder: een picknickmand, verrassingspakket, etentjes voor twee of vier personen, cadeaubon t.w.v. €25,- voor De Ballonnenkoning, een kerstboom, cadeaubon t.w.v. €100,- voor Bol of Coolblue, cocktailworkshop voor vier personen of een televisie t.w.v. €150,-! Kans maken? Bestel direct jouw bingokaarten via http://skihut.tv.

Let op: Feest TV Hitjes Bingo is een online evenement. Speel vanuit huis mee en houd je aan de coronamaatregelen!

Starts at:
Ends at:

Location:Source

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *