Flügel Horeca Avond XXL

De Kuip steunt actie #SOS Event Industry
17 augustus 2020
YEAHHHH de 3e ronde van de uitverkoop bij Jola Muntplein is ingegaan en tevens …
17 augustus 2020


We… gaan… après-skieeeeeeën! Maandag 21 september in De Après Skihut en tweede area de Bierkeller: Flügel Horeca Avond XXL. In De Après Skihut feest met John West en DJ Laurens. In de Bierkeller helemaal gek met Immer Hansi en DJ Carlo. Klaar om XXL los te gaan?

Reserveer vooraf! Wil je een horecazaak aanmelden? Reserveer via: horeca-avond@flscompany.com. Kom je met vrienden, vriendinnen of studiegenoten? Maak hier je reservering: https://bit.ly/36Hl7ir.

In verband met Covid-19 hebben wij extra maatregelen getroffen om op gepaste afstand een gezellige avond te beleven. Let op: houd 1,5 meter afstand. De Après Skihut en de Bierkeller vallen buiten het verplichte mondkapjes gebied.

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro? (lijn D of E). Stap uit bij metrostation Stadhuis. Voor tram: halte Weena of Stadhuis.

Overige informatie:
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht;
– Minimumleeftijd: 18 jaar.

Disclaimer:
De Après Skihut maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van De Après Skihut. Meer info? Check: http://www.deapresskihut.nl/privacyverklaring/

Starts at: 2020-09-21 21:00:00
Ends at: 2020-09-22 04:00:00

Location:

De Après Skihut
Stadhuisplein 29, 3012 AR RotterdamSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *