Ho és!! MANGO’S & AVOCADO’S zó goedkoop? Klopt dat wel? jazeker, ze zijn echt ma…

• L A C H E Z E G •…
17 januari 2018
Doe jij ook mee?…
19 januari 2018


Ho és!! MANGO’S & AVOCADO’S zó goedkoop? Klopt dat wel? jazeker, ze zijn echt maar 59 cent bij De Goudreinet Nieuwegein!
Ter vergelijking, bij sommige supermarkten zijn ze 1,99!

Hoe het kan? De oogst in Peru en Brazilië is net geweest. En dat was een goede oogst waardoor het aanbod nu groot is.
Zoals eerder verteld baseren wij onze prijzen op wat de markt aanbiedt. Zo kunnen we altijd eerlijke prijzen bieden en betaalt de klant niet teveel en krijgt de teler ook zijn prijs. Hierdoor hoeven ze het niet weg te gooien.

Zou zonde zijn want MANGO’S zijn ontzettend lekker en gezond. Heerlijk in de kwark en ze smaken zelfs prima in een warm oosters gerecht. Bovendien werkt het perfect als je zoete trek krijgt. Een mango vult direct!

AVOCADO’S zijn daarentegen de nieuwe ‘superfood’. Ze bevatten goede onverzadigde vetten en bijna geen koolhydraten. Geen vrucht is zo uniek qua samenstelling als de avocado. De één lepelt hem met wat peper en zout uit als een kiwi, de ander moet aan de smaak wennen. Wat vinden jullie ervan? En in wat voor recept verwerken jullie ze? We zoeken nog avocado- en mangorecepten voor onze site. Als je de jouwe instuurt via een reactie hieronder, en we plaatsen jouw recept, dan krijg je de mango of avocado gratis!

P.s. een avocadoblend als gezichtsmasker schijnt wonderen te doen!
Bekijk op facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *