Leuk appel verhaal van De Goudreinet Nieuwegein:…

­čąčINTERNATIONAL BAO DAY ­čąč Vandaag is het de Internationale Bao dag en dat vie…
22 augustus 2018
Shooters updated their cover photo.
23 augustus 2018


Leuk appel verhaal van De Goudreinet Nieuwegein:

Vragen jullie je ook wel eens af hoe het komt dat je in de winter nog steeds de oerHollandse Elstar en Jonagold kunt kopen?

Want de boeren oogsten deze niet in december of januari. De bomen zijn kaal dan. Ook niet in het voorjaar en zelfs nu nog niet. Je moet dus even geduld hebben. MAAR, er zijn al wel DELBARE appels.

Dit zijn de allereerste appels die van de Hollandse bomen komen. En dat proef je. Als je je tanden in deze appel zet, spat het sap eruit. Zo friszoet van smaak, dat beleef je alleen net na de oogst. Daarna zijn ze nog steeds wel lekker, maar niet zo sprankelend als nu.

Eet dus eens wat anders dan de standaard appels en laat je verrassen door alle Hollandse rassen die straks van de bomen komen. Deze Delbare Estivale zijn zeer tijdelijk verkrijgbaar. Omdat we jullie deze versheid optimaal willen laten beleven zijn ze vrijwel RECHTSTREEKS naar onze koelcel gekomen. Ze zijn dus ongesorteerd. Dat betekent dat de appels niet eerst over een loopband of door een meetapparaatje zijn gegaan. Je vindt dus kleine en grote appels in deze box. Voor ieder wat wils.We hopen dat dat geen probleem is.

Prijs: 2 kilo voor 2,49

groetjes!

p.s. De tweede lichting Hollandse peren zijn ook al van de bomen. Dat zijn de TRIOMPH peren, zij volgen de CLAPPS peren op. Zoet van smaak.
nu ook tijdelijk: REINE VICTORIA Hollandse pruimen.
Toevallig zijn deze ook in de aanbieding!
Bekijk op facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *