Magic Mike – Girls Night Out

DAS FOUTE EIKEL FEST
29 januari 2020
Er kan tegenwoordig veel niet meer door de beugel. Zoals de hits tijdens de show…
30 januari 2020


GIRLS NIGHT OUT! Quality time met je beste vriendinnen in De Après Skihut. Speciaal voor de dames organiseren wij een hete avond uit…

Hoe lang is het niet geleden, zo’n meidenavond waar jij en je vriendinnen in de kreukels lagen van het lachen? Woensdag 18 maart wordt eindelijk weer zo’n avond: Magic Mike – Girls Night Out in De Après Skihut! Blok deze datum in jullie agenda en kom genieten van al het lekkers!

Lekkers? Voor €22,50 krijg je een erotisch buffet compleet met chocoladefontein en piemelbrood, drie uur onbeperkt drank (bier, fris, wijn) en diverse stripacts van de meest hotte mannen op en voor de bar!

Aanvang 19:30 uur. Vanaf 22:30 uur kan er tot laat door worden gefeest. Vanaf dat moment mogen de mannen ook naar binnen.

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro? (lijn D of E). Stap uit bij metrostation Stadhuis. Voor tram: halte Weena of Stadhuis.

Overige informatie:
– Het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort) is verplicht;
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan gasten van 18 jaar en ouder;
– Tickets €22,50 per stuk via info@gezellighoreca.nl of aan de bar.

Disclaimer:
De Après Skihut maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van De Après Skihut. Meer info? Check: http://www.deapresskihut.nl/privacyverklaring/

Starts at: 2020-03-18 20:00:00
Ends at: 2020-03-19 04:00:00

Location:

De Après Skihut
Stadhuisplein 29, 3012 AR RotterdamSource

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *