Gemeente Barendrecht

Gemeente Ridderkerk
7 juni 2017
Beautiful News
7 juni 2017
[om_cc_vc_device_element device_flat_mockup=”om-cc-phone-portrait” css=”.vc_custom_1496825125878{padding-right: 125px !important;padding-left: 125px !important;}”][/om_cc_vc_device_element]

Op dit moment zoeken veel gemeente contact met hun bewoners via traditionele social-mediakanalen. meldingen van bewoners moeten vervolgens handmatig worden verwerkt in een ticket systeem. UwGemeenteApp maakt een directe koppelingmet het bestaande ticket systeem van de gemeente. Zodra er een melding binnenkomt via de app word deze automatisch in een XML bestand opgeslagen. Dit bestand wordt vervolgens geconverteerd waarmee het direct in te lezen is door de ticketmelder die de gemeente gebruikt. Daarmee komen de meldingen vanuit de app terecht in dezelfde database als de bestaande ticket. ook kunnen er nog steeds tickets via e-mail of telefonisch worden ingevoerd.

 

dit leidt tot een besparing van tijd wat betreft het invoeren van meldingen in het ticket systeem daarnaast kan de gemeente bijvoorbeeld werkzaamheden of gewijzigde openingstijden snel doorgeven via de app. Ook middels pushmeldingen kan informatie direct worden verzonden naar de gebruikers op de app.

Download de app

Beschikbaar in de Google Play Store en Itunes