Winkelcentrum Oud Rijswijk

Centrum Barendrecht App
10 januari 2016
BrandblusserXL Animatie
11 november 2015
[om_cc_vc_device_element device_flat_mockup=”om-cc-phone-portrait” css=”.vc_custom_1496830079377{padding-right: 125px !important;padding-left: 125px !important;}”][/om_cc_vc_device_element]

Custom Company App heeft een ruime ervaring met de ontwikkeling, distributie en promotie van winkelstraat apps. Wij hebben dit concept al meerdere malen met succes uitgevoerd voor diverse winkelcentra. Deze mobiele oplossing is zowel voor winkeliers als door winkeliers ontworpen. De Winkelcentrum Oud Rijswijk app is gericht op winkelstraat managers en activiteitencommissies waarbij Custom Company App al uw zorgen uit handen neemt. wij realiseren per winkelstraat of winkelcentrum een compleet unieke app. Wij zorgen eveneens voor distributie op alle bekende platforms: Google Play (Android) en de Apple App Store (ios) Custom Company App draagt ook de zorg voor de promotie van de app. Daarmee leveren wij een compleet aanbod: vanaf de eerste instructie aan deelnemers en de ontwikkeling van de app, tot aan het bijhouden en analyseren van de download statistieken.

Download de app

Beschikbaar in de Google Play Store en Itunes

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.