Schrijver Napoleon Hill zei het al in 1800. “Zonder voortdurende groei en voorui…

De winnaar is bekend! Uit alle deelnemers hebben we een winnaar geloot en die wi…
28 november 2016
Happy New Year 2017 | Cafe Taurus
30 november 2016


Schrijver Napoleon Hill zei het al in 1800. “Zonder voortdurende groei en vooruitgang hebben woorden als verbetering, prestaties en succes geen enkele betekenis.” Hele wijze woorden en iets waar wij van Karakter wel iets mee kunnen.

Zo leuk als het bij ons al is, zo fijn de muziek klinkt, zo lekker de gin tonics en cocktails al zijn en zo selectief onze bieren en wijnen voor jullie zijn uitgekozen, zo gemotiveerd zijn wij om niet alleen bovenstaande aan te bieden maar een extra beleving toe te voegen!

Deze beleving komt in de naam Baas Biefstuk!
Baas Biefstuk maakt voor jullie de aller lekkerste biefstukken klaar. Waarbij keuze uit meerdere varianten. Biefstuk is wat de klok slaat. Uiteraard zijn we de vegatarier niet vergeten. Ook hebben we een aantal salades op het menu. Baas B is momenteel een beetje aan het warmdraaien en deze week kunnen jullie al proeven. Reserveren is al mogelijk, alleen aan de bar reserveren we niet. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Reserveren@bar-karakter.nl
Tel.: 020 73 70 843

Wij zijn momenteel druk bezig met onze dranken kaart en zo ook met onze diner kaart. Nog heel even geduld, het menu is binnenkort online.

Komen jullie alvast proeven?

Karakter
(Vanaf nu niet alleen ‘Bar’ maar ‘Resto Bar’)
Bekijk op facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *