Uw Horeca App en Web

De horeca App en Web


Een Uw Horeca App en Web is een App die tegelijkertijd ook een website is. Wat in de App te zien is, wordt automatisch ook op de website getoond. De Uw Horeca App en Web oplossing omvat tevens een klantenkaart systeem. Dit houdt in dat uw klanten zich kunnen inschrijven voor een klantenkaart en met deze kaart bij ieder bezoek kunnen inchecken en zo punten kunnen sparen. Deze punten kunnen verzilverd worden voor een drankje of wat u maar kunt verzinnen om uw klanten te binden. Als de klant zich heeft aangemeld in de app wordt er een push bericht gestuurd, met daarin een welkomst aanbieding. Als de klant in de buurt is krijgt deze een uitnodiging om langs te komen bij het horeca bedrijf om een drankje en een dansje te komen doen. We kunnen de app koppelen met uw Facebookpagina. Events, posts en fotos die u op de Facebook plaatst komen dan direct in uw app. Door middel van routebeschrijving functionaliteit kunnen uw klanten uw horecabedrijf eenvoudig vinden.

Uw Horeca App en Web

Mogelijkheden

Geofencing

Door middel van geofencing is het mogelijk om automatisch een push bericht te versturen naar uw gebruikers. Stuur bijvoorbeeld een bericht als zij in de buurt van uw horecaonderneming zijn om ze te verwelkomen of om te zeggen dat u open bent.

Klantenkaart

Bind uw klanten aan uw bedrijf door ze een uniek spaar systeem aan te bieden. Gebruikers kunnen op 3 verschillende manieren punten sparen:

 1. Inchecken in de app op locatie
 2. Een link delen op social media
 3. Een QR code scannen aan de kassa

User Accounts

Laat gebruikers inloggen om zo een database aan te maken met uw bezoekers in de zaak. Zij kunnen een account aanmaken met een emailadres of direct inloggen met Facebook of Twitter. U kunt deze gebruikers ook een welkomstgeschenk aan bieden als zij een account aan maken. De verzamelde gegevens kunt u weer gebruiken om nieuwsbrieven te versturen en acties aan te kondigen.

Facebook connectie

Wij kunnen de data van uw Facebook pagina koppelen aan de app. Ideale manier om tijd te besparen omdat u uw content vanuit 1 kanaal beheerd. Agenda, posts en fotos van uw pagina worden direct in de app getoond.

Statistieken

Hou alle statistieken bij vanuit ons unieke cms systeem. Bekijk hoeveel mensen de app hebben gedownload en welke secties het beste worden bekeken.

Community

Bouw uw eigen community en laat gebruikers elkaar berichten sturen. Ook kunnen zij zien welke gebruikers in de buurt zijn.

Prijzen & Aanmelden

Uw Horeca App en Web

39,00Per Maand

€399,00 eenmalig voor het aanmaken van de app.

 • Eigen App en Website in uw eigen huisstijl
 • Android versie
 • Apple versie
 • HTML 5 versie
 • Toegang CMS
 • Onbeperkt Pushberichten
 • SSL Certificaat

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Website

  Opmerkingen