Uw Radio App

De mobiele oplossing voor uw online radio station

Luisteren naar je eigen favoriete muziek is wat de luisteraar vandaag de dag wil. De oude vertrouwde radio maakt langzamerhand plaats voor het streamen van eigen favoriete muziek. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om naar muziek te luisteren en zoeken een app die dit mogelijk maakt. Deze apps zijn vaak kostbaar om te bouwen en daardoor niet interessant voor online radiostations. Custom Company App biedt een betaalbare en professionele oplossing:

Uw Radio App

Mogelijkheden

Native Player

Uw app maakt gebruik van de native muziek speler van de smartphone (IOS, Android en Windows). Ook als luisteraars uit de app gaan zal de speler door blijven spelen.

Live informatie

Laat zien welk nummer er op dat moment wordt afgespeeld op uw radio station. Door een API met spotify halen wij ook artwork op en tonen deze in de app.

Play List

Toon alle laast gespeelde nummers direct in uw app, zodat luisteraars altijd kunnen nakijken welk nummer er afgespeeld werd.

Laatste Nieuws

Toon alle laatste nieuwtjes in de app. Wij koppelen dit aan uw wordpress website of u kunt gebruik maken van ons CMS systeem.

Push berichten

Stuur push berichten naar uw luisteraars om ze op de hoogte te houden van alles wat er speelt op uw internet radio.

Social Media

Al uw social media kanalen worden geïntegreerd in de app.

Prijzen & Aanmelden

Uw Radio App

45,00Per Maand

 • Eigen App in uw eigen huisstijl
 • Android versie
 • Apple versie
 • HTML 5 versie
 • Toegang CMS
 • Onbeperkt Pushberichten

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Website radiostation