VRIENDENGROEP BATTLE VOLTOOIEN / START CARNAVAL

Gezellig in Enschede
9 februari 2015
Wie heeft er nog meer een Hoge Bi in de schuur staan?De sneeuw is amper verdwene…
10 februari 2015


A.S vrijdag gaat het gebeuren! De winnaar van de vriendengroepbattle wordt bekend gemaakt en zullen er vandoor gaan met een fantastische prijs! Kom je favoriet as vrijdag steunen en trap tevens de carnaval af in het gezelligste Cafe van Cuijk! Geef een draai aan het rad en misschien ga jij er ook wel vandoor met een fantastische prijs zoals een paar heerlijke shotjes of ijskoude biertjes!
Dus trek aanstaande vrijdag je allerleukste carnavalskostuum uit de verkleeddoos en kom samen met ons een feestje bouwen!
Tot vrijdag!

https://www.facebook.com/events/900200600031163/?ref_newsfeed_story_type=regular A.S vrijdag gaat het gebeuren! De winnaar van de vriendengroepbattle wordt bekend gemaakt en zullen er vandoor gaan met een fantastische prijs! Kom je favoriet as vrijdag steunen en trap tevens de carnaval af in het gezelligste Cafe van Cuijk! Geef een draai aan het rad en misschien ga jij er ook wel vandoor met een fantastische prijs zoals een paar heerlijke shotjes of ijskoude biertjes!
Dus trek aanstaande vrijdag je allerleukste carnavalskostuum uit de verkleeddoos en kom samen met ons een feestje bouwen!
Tot vrijdag!

28 people went


Bekijk op facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *