WEST FESTIVAL/BURENDAG | 24-09 | KARAKTER

AJAX – STANDARD LIEGE | 29-09 | 19:00 uur |
20 september 2016
Speciaalbakkerij van der Grijn doet het super goed op ons Muntplein. Wist je dat…
22 september 2016


Aanstaande zaterdag eindigt het festival seizoen dan echt! ‘Was dat dan niet al geëindigd?’ Nee dus….

Het ‘West festival’ is een mix van Rollende keukens, De Parade (zonder zeefmolen, maar wie weet) en Amsterdam kookt. Vanaf het begin tot het einde van de De Clercqstraat. Bij karakter hebben we een gezellig buitenbarretje gesponsord door Colombian Gin en Russel&co en uiteraard Heineken pils van de Tap. Dit geven we praktisch weg. GT’s voor
€ 5 Piek ipv 10 en pils voor 2 piek ipv 2,70. Heerlijk toch!?!? Ook zullen we wat fingerfood langs laten komen en kunnen we buiten (en daarna binnen) lekker swingen op classic disco en R&b. Van staying alive naar drop it like its hot en van Robin S naar house of pain.
Cant wait!

Oh.. Gewoon zonnetje en 21 graden. Top dus!

Attend&share, be there or be Square!

X Karakter. Op 24 september vindt in de De Clercqstraat en omringende straten het ‘WEST FESTIVAL’ plaats. Ofwel “de burendag” Denk hierbij aan lekkere happen en dranken, buitenbarren, kraampjes en muziek.

Karakter doet hier uiteraard aan mee. In samenwerking met de boys van LOCO en GRANDSLAM gaan we er een gezellig feestje van maken. Vanaf 09:00 uur kan men voorin in de straat (kant Rozengracht) al terecht voor een ontbijt en later op de dag aan het einde van de straat ter hoogte van ons KARAKTER voor veel drank en happen.

Aangezien wij nog even moeten uitbraken van de vrijdag beginnen wij vanaf 15:00 uur tot 20:00 uur met heerlijke GT’s voor en prikkie en natuurlijk bierrrr… Daarna verplaatsen we naar binnen.

Hopelijk tot dan!

X

Stijn&Gio, Lodewyck&Nick, Rob&Bob

64 people interested


Bekijk op facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *